Blog

Régóta megfogalmazódott benne, hogy szeretnék blogot szerkeszteni. Pontosan nem emlékszem mikor regisztráltam először egy ingyenes blogportálon, ahol persze, hogy egy bejegyzés sem született. Még nem volt ott az ideje.

Most jött el az a pont, amikor már a gondolatok csak úgy suhannak át a fejemen újra és újra, amit szeretnék kiüríteni.

Ezt olyan formában, hogy ezzel mást szórakoztassak, edukáljak vagy inspiráljak.

Főleg a vállalkozókat.

Milyen témákban szeretnék bejegyzéseket írni?

Felsorolni sem tudom, annyi minden érdekel. Mégis csoportosítottam őket, ami biztosan bővülni fog.

A ÖRÖK MOSOLYNAPTÁR a szívem csücske, hiszem, hogy az írás és a művészet gyógyít, így ezt ötvözve vlogon és bejegyzéseken keresztül fogom a témát körbejárni.

A SZEMÉLYES BLOG is helyet kap, érzések, gondolatok tömegével vannak, aminek mindenképp ki kell jönnie.

Így ezekben a témakörökben várhatod a tartalmakat.

Véleményed, ötleteid, tippjeid szívesen olvasom, ha írsz levelet bármely fórumon, amilyen gyorsan lehet fogok válaszolni.

Szívesen veszem azt is, ha írsz, mi az a téma, amiről szívesen olvasnál vagy hallanál.

Bízom benne, hogy ez az oldal lesz az egyik a blogok közül, amit szívesen “lapozgatsz”.

Gyere tarts velem a betűk, szavak világába.

minden egy mondattal kezdődik…

Lillaprofil

Tóth-Tatai Lilla

Tóth-Tatai Lilla csokoládészakértő vagyok, más néven a Kakaó Nagykövet. 2019 óta Bécsben élek a férjemmel és 7 éves kisfiunkkal.

Pintér Ferencné Zsuzsanna

Mindig is érdekeltek az odafigyelést, türelmet, kézügyességet igénylő kézimunkák. Mint abban az időben talán mindenki, fiatalabb koromban én is kötöttem, horgoltam, hímeztem, illetve később dekupázsoltam.

profilkép

Lichtmesz-Turul Magdolna

Lichtmesz-Turul Magdolna vagyok, vállalkozó és édesanya. Hosszú út vezetett odáig, hogy vállalkozóvá váltam, de szükséges váltás volt ez, annak érdekében hogy a célomat, az álmomat meg tudjam valósítani és pszichológus legyen belőlem.

Loló Anita

Loló Anita

Szeretettel köszöntök mindenkit a programban. Hálás vagyok hogy itt lehetek, örömmel mondtam igent Bogi felkérésére. Loló Anita vagyok, mentor, körülbelül 15 éve foglalkozom önismerettel és spiritualitással. Egy szerelmi csalódás vitt erre az útra, és ma már tudok hálás lenni azért, hogy így alakult az Életem.

Berkes Niki

Berkes – Bognár Niki

Szia, Niki vagyok, a Socialight alapítója és a My Content Book szerzője. Az örömteli kommunikáció szakértőjeként azt választottam küldetésemül, hogy minél több márkaépítőnek megmutassam, hogy a tartalomgyártás lehet pillekönnyű, élvezetes tevékenység.

Berzsenyi Balázs

Berzsenyi Balázs

63 éves vagyok, magyar állampolgár, Olaszországban élek már 27 éve, mint szobrász. Magyarországon a néprajzzal foglalkoztam, mint Fafaragó Népi Iparművész. Olaszországban köztéri munkákkal, emlékművek készítésével és templomi szobrok, liturgiai tárgyak (oltárok, szószékek, keresztek stb.) készítésével foglalkozom.

Balog Anna

Balog Anna

Nő, anya, feleség, állattartó. És még sok minden más.
Önismerettel a saját testi és lelki krízisem során kezdtem el foglalkozni: amikor rájöttem, hogy nem más fog tudni megjavítani, boldoggá tenni. Én vagyok a kulcs.

Mandzák Lilla

Karóczi-Mandzák Lilla

Az írás és olvasás számomra maga, a karöltve járó szenvedély. Mikor belépek az írás és könyvek jelenidejébe, a hangok egyszerűen elhallgatnak a fejemben. Ez jelenti az igazi flow élményt.