Loló Anita

Loló Anita
Kapcsolat

Loló Anita

holisztikus életvezetési mentor

Szeretettel köszöntök mindenkit a programban. Hálás vagyok hogy itt lehetek, örömmel mondtam igent Bogi felkérésére.

Loló Anita vagyok, mentor, körülbelül 15 éve foglalkozom önismerettel és spiritualitással. Egy szerelmi csalódás vitt erre az útra, és ma már tudok hálás lenni azért, hogy így alakult az Életem. Minden úgy alakul, hogy a helyünkre kerüljünk, hogy azok lehessünk, akiknek születtünk. Én tudatosan választottam az Önismereti és Spirituális utat, és ma is tanulok, fejlődök, keresem a lehetőségeket, hogy olyan tudásra és tapasztalásokra tegyek szert, melyeket tovább adhatok a környezetemnek és a hozzám fordulóknak

Gondolataim neked…

Nagyon fontosnak tartom a hitelességet, az önazonosságot és a példamutatást. Azt gondolom, hogy az embereknek is erre van szüksége. Hogy lássák a hiteles példákat, amit szívesen követnek és olyan bizalommal tudjanak lenni, amelyet már rég éreztek.

Ma a Külvilágban hamarabb találunk gyors fogyasztásra alkalmas idézeteket, csodás A.I. grafikákat és vonzóbbnál vonzóbb külsőségeket, majd amikor szembesülünk a tartalommal, nagy csalódás a vége. (Tisztelet a kivételnek.)

Azért örülök, hogy létrejött ez a program, mert Bogi szerintem olyat hoz létre, amiben valóságos és hiteles emberek, valóságos és hiteles tartalmat képesek adni.

És nagyon bízom benne, hogy minél több emberhez eljut.

Mi a küldetésem és miben tudok neked segíteni…

Itt a projektben Hálanagykövetként fogtok velem találkozni és a Hálanaplózással kapcsolatban fogok tartalmat készíteni.

Saját folyamatomban a HÁLA érzéséhez való visszatalálásomnak volt egy nagy szerepe, így alakult ki az, hogy egyik küldetésemnek tekintem, hogy minél több emberhez eljusson ez a rezgés. Tuljdonképpen ez egy erős nézőpontváltás, amivel a negatív világképet át lehet formálni. Bele kell fektetni a munkát, és tudatosan, következetesen el kell végezni a feladatot, és akkor elérkezik egy pont, amikor átkattan az emberben az érzés, és megérkezik a HÁLA. Mentorként a munkám során több módszert ötvözök, és mivel minden ember egyedi, így mindenkivel különlegesek a folyamatok. Az egyéni folyamatok során használok blokkoldó technikákat, van egy saját kártyacsomagom, amit szintén elő szoktam venni, illetve alkimista és meditációs technikákat is alkalmazok a munkám során. 

Üzenetem:

Ha a múltat megtisztítjuk és a sebeinket begyógyítjuk, új jövőt teremthetünk magunknak, új választásaink születnek és közelebb kerülünk saját magunkhoz.

Személyes jelenléttel épp úgy dolgozom, mint online, más-más technikákkal.

Szeretettel várlak Téged is a programban és a többi felületen!

Anita