Karóczi-Mandzák Lilla

Mandzák Lilla
Kapcsolat

Karóczi-Mandzák Lilla

szabadúszó szövegíró és szenvedélyes olvasó

Az írás és olvasás számomra maga, a karöltve járó szenvedély. Mikor belépek az írás és könyvek jelenidejébe, a hangok egyszerűen elhallgatnak a fejemben. Ez jelenti az igazi flow élményt.

Hálát érzek, hogy mások feltörekvő és inspiráló vállalkozásának a felépítésében segíthetek, miközben azt csinálom minden nap, ami boldoggá tesz és szakmai kihívás elé állít.

És hogy mi köze van a marketing szövegírásnak az olvasáshoz? Hát az inspiráció, a mondatszerkesztés, a hasonlatok, az összefüggések felfedezése, a szókincs és szóhasználat: a technikák, amikből bármilyen szöveghez meríthetek.

Miben tudok Neked segíteni?

Szövegírás:

A munkám során olyan kis- és középvállalkozásokkal, cégekkel és szakemberekkel dolgozom együtt, akiknek fontos a minőség és akik hitelességüket szakértői tartalmakkal, ügyfélkapcsolataikat pedig következetes módon, több platformra alapozva szeretnék építeni.

  • Weboldal és landing page szövegírás
  • Keresőoptimalizált blogírás
  • Hirdetésírás
  • E-book szövegezés

Ha úgy érzed, hogy a szövegírás bármelyik területén a segítségedre lehetek, keress alább, az elérhetőségeim egyikén és bátran csekkold le a social felületeimet és a portfóliómat!

Könyvajánlás:

Segíteni szeretnék Neked, hogy felfedezd a „hozzád” szóló könyveket, hogy időt találj az olvasásra és a saját tempódban tudj haladni a szövegekkel.

Akár vállalkozó vagy alkalmazott vagy, szeretném, ha kapcsolódnánk a könyvek szeretetén keresztül!

Miért dolgozom minden nap?

A vállalkozásom célja olyan hosszútávú partneri, illetve ügyfélkapcsolatok kialakítása, amelyre mindkét fél támaszkodhat. Legértékesebbnek a hónapok, vagy akár évek óta tartó együttműködéseimet érzem, mert nemcsak szakmai, hanem valódi emberi kapcsolatokat alakíthattam ki.

A siker egyik legfontosabb mércéje számomra, hogy visszatérnek hozzám és ajánlanak engem az ügyfeleim és partnereim. Nemcsak azért, mert lelkiismeretesen dolgozom, hanem mert kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Ez megnyilvánul a saját vállalkozásunkhoz való hozzáállásunkban, az értékrendünkben, a segítőkészségben, a fejlődni akarásban, de még a hobbijainkban is.

A jövőben szeretnék olyan oktatóanyagokat is készíteni, amik bevezetik a vállalkozókat a szövegírás alapjaiba, hogy maguk is bevált módszerekre alapozva írják meg a saját, működő szövegeiket. Illetve olyan kulcsrakész anyagokat szeretnék biztosítani számukra, amiket bármikor felhasználhatnak a kommunikációjuk során.

Ezenkívül szeretném, hogy az olvasásról szóló párbeszéd a mindennapjaim részévé váljon, mert tudom, mennyit tud hozzáadni az életminőséghez. Ezt pedig egy idézettel szeretném szemléltetni számodra:

“Kapott egy történetet, és amikor valaki elég szerencsés, hogy egy történetben éljen, egy képzeletbeli világban, ennek a világnak a fájdalmai eltűnnek. Amíg a történet tart, a valóság megszűnik létezni.” (Paul Auster – Brooklyni balgaságok)

Az olvasás így javíthatja az életminőséget:

Azt üzenném Neked, kedves kikapcsolódni vágyó, hogy merülj el a történetekben.

Egy könyv akkor működik, mikor

  • kapcsolódási pontot találunk egy-egy karakterrel és azzal, amit képvisel
  • hasonlóságot fedezünk fel a saját élethelyzetünk és a könyvben szereplő között
  • a történet reflektál arra, hogy mit gondolunk éppen most a világról

Nem fog minden könyv tetszeni. Lehet, hogy a korábban olvasott történet csak évek múlva fogja elérni téged.

De amikor végre rátalálsz arra a könyvre, ami MOST szolgál téged, akkor pont azt fogja adni neked, amire az adott pillanatban szükséged van. Mert ugyanaz a sztori mindenkihez másképpen szól.

“Az olvasás menekülést és gyógyírt jelentett, vigaszt és stimulációt: a puszta örömért olvasni, a gyönyörű szép nyugalomért, ami körbevesz, amikor egy szerző szavai visszhangoznak a fejünkben.” (Paul Auster – Brooklyni balgaságok)

15% kedvezményt adok a szolgáltatásaimból az alábbiak szerint:

Blogcikk: min. 3 hónapos együttműködés és min. havi 2 db cikk esetén

Szövegírás és tartalomgyártás tanácsadás: min. 4 alkalmas együttműködés esetén

Egyszeri szolgáltatásokból (weboldal, landing page szövegírás, illetve hirdetésírás) szintén 15% kedvezmény

Mindez 2024 márciusától, mert már addig nem vállalok új megbízásokat, de előre nyugodtan jelezd e-mailben az igényt.