Pintér Ferencné Zsuzsanna

Berzsenyi Balázs
ITt Megtalálsz

Pintérné-Végh Zsuzsanna

Quilling művész

Mindig is érdekeltek az odafigyelést, türelmet, kézügyességet igénylő kézimunkák. Mint abban az időben talán mindenki, fiatalabb koromban én is kötöttem, horgoltam, hímeztem, illetve később dekupázsoltam. 2012. nyarán, a külföldön élő kislányomnak köszönhetően találkoztam először ezzel a szépséges technikával, a quillinggel. Ő lepett meg a szükséges eszközökkel, és papírcsíkokkal. Előtte sohasem hallottam még erről a technikáról, így kutakodni kezdtem az interneten, és lassan, észrevétlenül teljesen magával ragadott, igazából szerelem volt első látásra.

Hol tanultam?

Mindent magamtól tanultam meg, az akkoriban fellelhető leírásokból, és Youtube videókból. Azóta már nekem is megjelent 3 könyvem a Színes Ötletek sorozatban, illetve többször szerepeltem munkáimmal a Praktika Magazinban is. Több kiállításon is részt vettem már. 2016. nyarától – immár nyugdíjasként – imádott hobbim lett a foglalkozásom.

Miben tudsz segíteni?

Ahogy az előbb már említettem, az én szakterületem a quilling technika, jelenleg 11 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen.

A quilling egy kreatív művészeti ágazat, amelyben papírcsíkokból készítünk különböző apró formákat, majd ezeket összeállítva létrehozhatunk gyönyörű, és részletgazdag képeket, díszeket, és egyedi dekorációkat.

A quilling technikában való jártasságom révén tudok segíteni abban, hogy elképzeléseid valósággá formáljam, legyen szó egyedi ajándékokról, lakberendezési dekorációkról, esküvői, vagy ünnepi meghívókról. Bármilyen projekt is legyen, igyekszem segíteni kiválasztani a megfelelő színeket, mintákat, és tervezési lehetőségeket.

Emellett gyakorlott vagyok quilling workshopok, és oktatások tartásában is, tehát ha szeretnél többet megtudni erről a kreatív technikáról, vagy saját quilling képességeid fejleszteni, örömmel segíthetek ebben is.

Összefoglalva, a quilling technika terén a segítségemmel egyedi és lenyűgöző művészeti alkotásokat hozhatunk létre, és együtt felfedezhetjük ennek a csodálatos kézművességnek a világát.

Miért szereted azt, amit csinálsz?

Számomra a quilling technika nemcsak egy egyszerű hobbi, vagy művészeti tevékenység, hanem valódi szenvedély, és örömforrás.

A quilling lehetőséget ad arra, hogy szabadon kifejezhessem magam, és egyedülálló alkotásokat hozhassak létre. A folyamat maga meditatív, és megnyugtató számomra, és az elkészült művek láttán büszke vagyok a saját kézimunkámra.

Az öröm azonban nemcsak a végeredményben rejlik, hanem az alkotási folyamatban is, amikor minden apró részletet gondosan formázok, és összeillesztek, hogy létrehozzam a képzeletemben élő dizájnt.

Emellett szeretem azt is, hogy a quilling technikával másoknak is örömet okozhatok. Amikor a munkáimat megosztom másokkal, és látom a csodálkozó, elismerő tekinteteket, vagy amikor tanítom ezt a művészeti formát másoknak, az valóban kielégítő érzés.

Röviden, a quilling nem csupán egy tevékenység számomra, hanem a kreativitás, az önkifejezés forrása is.

Mit szeretnél a vállalkozásoddal elérni?

Szeretném elérni, hogy a quilling technikát, és az általam készített műveket elterjesszem, és népszerűsítsem. Legfőbb célom az, hogy az emberek felfedezzék a quilling varázslatos világát, és megérték annak kreatív, és terápiás előnyeit.

Természetesen fontos számomra az is, hogy vállalkozásom fenntartható, és sikeres legyen. Szeretném, ha az általam kínált quilling alkotások, és szolgáltatások minősége, egyedisége, és kreativitása elismert lenne, és ezzel hűséges ügyfeleket szereznék.

Végső soron azt szeretném elérni, hogy a quilling által szépséget és örömöt hozzak az emberek életébe, és közösen alkossunk olyan műveket, amelyek emlékezetesek, és inspirálóak.

Ezek az ambíciók motiválnak, és arra ösztönöznek, hogy elkötelezetten, és szenvedéllyel dolgozzak vállalkozásom sikeréért.

Mit üzennél a közösségnek?

Ebben a közösségben nem csak a technikai tudást és kézügyességet osztjuk meg egymással, hanem az örömöt és a kreativitást is.

Szeretném, ha itt mindenki olyan helyet találna, ahol szabadon kifejezheti magát, ahol a saját ötleteit és képességeit fejlesztheti, és ahol másoktól is inspirációt meríthet.

További elérhetőségeim:

Facebook

TikTok

YouTube

Pinterest

Amit szívből ajánlok, az alapanyagokat és ötleteket innen tudtok rendelni:

Papírcsík.hu webáruház

Papírcsík Facebook

Papírcsík YouTube