Berkes – Bognár Niki

Berkes Niki
Kapcsolat

Berkes-Bognár Niki

szabadúszó szövegíró és szenvedélyes olvasó

Szia, Niki vagyok, a Socialight alapítója és a My Content Book szerzője.

Az örömteli kommunikáció szakértőjeként azt választottam küldetésemül, hogy minél több márkaépítőnek megmutassam, hogy a tartalomgyártás lehet pillekönnyű, élvezetes tevékenység.

Ha neked is nehezen megy a posztolás, a bejegyzések stratégiába helyezése, az összefüggések felfedezése, akkor számodra készítettem el a termékeimet, melyek segítenek, hogy a görcs helyett a pillangóktól remegjen a gyomrod, ha arra gondolsz, hogy itt az ideje posztolni.

Szeretném veled megosztani…

Amellett, hogy social media témában szenvedélyesen szívom magamba a tudást, különösen foglalkoztat az önfejlesztés és önismeret témaköre, a munka-magánélet egyensúly kialakítása, hogy miként teremthetünk magunknak egy olyan életet, amiben minden könnyedebb, női szerepeink megélése, a vállalkozói lét izgalmai és kihívásai anyaként. Mindemellett imádom a jó sorozatokat, a lebilincselő könyveket, a logikai feladványokat, Marvel fan vagyok, a természet szerelmese, app- és papír-írószer mániás, és minden történetben az a kedvenc részem, amikor a szerelmesek végre összejönnek. 🙂

Kívánom, hogy sok örömödet leld a Kreatív Zugban és bízom benne, hogy én is hozzá tudlak segíteni ahhoz, hogy egy kevésbé stresszes és tervezettebb ünnepi készülődést élhess meg, amiben jut hely a szép pillanatoknak is.

Ha pedig szeretnél tőlem többet tanulni márkaépítés, social media stratégia, vállalkozásfejlesztés és tervezés témakörökben, nézz körül a honlapomon és szeretettel várlak a levlistámon is, ahol heti rendszerességgel osztom meg veled a tudásom esszenciáját egy exkluzív hangüzenetben, csak a feliratkozóknak.

Feliratkozás: https://www.subscribepage.com/socialightsecrets

15% kedvezmény a Socialight Shop-ban

(min. 5000 Ft feletti vásárlás esetén):

https://secrets.socialight.hu/shop

Kuponkód: KREATIVZUG15

További elérhetőségeim: