Lichtmesz-Turul Magdolna

Lichtmesz-Turul Magdolna

konduktor, life- és businesscoach

Lichtmesz-Turul Magdolna vagyok, vállalkozó és édesanya. Hosszú út vezetett odáig, hogy vállalkozóvá váltam, de szükséges váltás volt ez, annak érdekében hogy a célomat, az álmomat meg tudjam valósítani és pszichológus legyen belőlem.

Mindig is emberekkel szerettem volna dolgozni, új embereket, történeteket megismerni és segíteni. Talán ez utóbbi a legfontosabb, a segítőszakmák hívtak mindig is.

Azért szeretem amit csinálok, mert nagyszerű embereket ismerek meg általa, sokszor nehéz helyzetben. Aztán a közös munka közben jönnek a sikerélmények, a boldog pillanatok, megoldások, felismerések, amik átlendítenek a nehézségeken.

Miben tudok Neked segíteni?

Konduktor (óvodapedagógus vagyok), life-és business coach, hamarosan pedig egészségpszichológus.

Az anyaság gyönyörű dolog, ugyanakkor nagyon nehéz is. Kell tudni határokat szabni, tervezni, újratervezni, kommunikálni, énidőre időt szakítani és még hosszasan lehetne sorolni. Tudok segíteni mind a vállalkozói létben, mind a magánéletben felmerülő nehézségekben, amit ez a hatalmas változás elindított.

Miért dolgozom minden nap?

Egy anyuka se érezze azt, hogy egyedül van a nehézségekkel, problémákkal. Segíteni szeretnék abban, hogy találjanak olyan anyukákat, akik értik és átérzik az ő jelenlegi helyzetüket.

Emellett szerintem fontosak az edukatív posztok is, rengeteg tévhit, rossz berögződés kering és ezekre fontos felhívni a figyelmet.

Üzenetem:

Merjetek önmagatok lenni minden helyzetben!

Hamarosan…