Honnan jött az elnevezés?

Imádok mosolyogni.

Honnan jött az elnevezés? A főiskola alatt egy kedves Barátom úgy hívott, hogy Mosoly Bogi. Azóta ez valahogyan rám ragadt. A mosoly meghatározta eddigi életemet, mindig jelen volt. Úgy gondolom, hogy egy mosoly nagyon sok mindenen meg tud változtatni.

Valamint amikor 2019 közepén létrehoztam a vállalkozásom, akkor az egyik tevékenységi köröm a közösségi média tanácsadással foglalkozott. Így a mosolyt, ami már egy ismertető jegyem, hozzákapcsoltam az íráshoz. Aztán változtak az elképzelések, és átalakítottam a weboldalam egy blog oldallá. Ez az oldal megszűnt, és most újult erővel és honlap címmel elérhető az új weboldal. (Ahol éppen most olvasol)

A vállalkozóknak nem feltétlenül a közösségi média jelenlétükre kellene koncentrálniuk, hanem a saját munkájukra, amivel sokkal több pénzt tudnak keresni, minthogy megtanulják a közösségi média rejtelmeit.

DE rájöttem, hogy nem ez az a módszer, amivel tudom a vállalkozókat segíteni. Nagyon hálás vagyok, aki eddig megtisztelt a bizalmával, és az elmúlt évben együtt tudtunk dolgozni. A tapasztalatokkal változik az elképzelés, és az irány is.

Régen azt gondoltam, hogy ha valamit elkezdünk akkor azt végig kell csinálni, ha nem akkor az egy “feladás”. Feladod, amit elkezdtél. Aztán rájöttem, hogy ez nem így van. Az élet, egy folyamat. Folyamatosan tapasztalunk, tanulunk, változunk és természetes folyamat, hogy a vállalkozás vagy amit elkezdtél, az is alakul. Így ez egy téves elképzelés volt.

Balettoztam, zongoráztam, néptánzoltam, majd abbahagytam. Gyerek voltam, de nem bántam meg. Mert azok nem azok a tevékenységek voltak, ami az “enyém”. Az évek során, sokat tanultam, olvastam, fejlesztettem a készségeimet, képességeimet és a változást választottam. De a mosolynak mindig lesz helye az életemben. Mert úgy akarom.

Az oldallal több témát szeretnék átölelni, ami aktuális. Legyen az egy érzés, egy vállalkozó bemutatása, vagy akár az élet göröngyei…

Mosolygós mondatokkal fogom tarkítani a sorokat.

Mosolyogj Te is és változik az életed!

Honnan jött az elnevezés? bejegyzés után még több gondolatot olvashatsz a Blog fül alatt.

Vagy itt megnézheted a Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCbDP7EIZcvSvlprLhJNO6LQ