Ezt szeretném megosztani Veled…

Szeretnék neked támogatást nyújtani abban, hogy a hobbid élvezetes és stresszoldó legyen. 

Szia Bogi vagyok és valószínű, ahogyan Te is papírmániás. 

Több évembe telt mire újra visszataláltam a kreatív hobbihoz. Minden, ami papír termék, és kézzel készíthető az a szenvedélyemmé vált. Amikor az ajándékokat kézzel készítettük az ünnepekre, akkor nagy izgalommal és szeretettel adtuk át ezeket a tárgyakat. Abban hiszek, hogy egy általunk készített dologgal, ajándékkal, emléktárggyal, magunkból is adunk másoknak. 

Emellett a scrapbooking vagy bármelyik hobbi egy olyan nyugtató, stresszoldó tevékenység, ami teljesen kikapcsol és ellazít. Örömet okoz és a művészet is része.  

Mennyire hagyom, hogy a környezetem befolyásoljon? Ezer meg egy kérdés fogalmazódott meg bennem az évek során.

Mi a fontos nekem, mi okoz örömet, mit tegyek ahhoz, hogy boldog legyek? Mit képviseljen a Mosolygós Mondatok?

nevetős én

Azért mutatom meg a papírszeretetet, mert biztos vagyok benne, hogy Rád is hasonló hatással lehet. Főleg, hogy ez családi program is egyben. A gyerekek fejlődésében is fontos szerepet játszik a kézművesség, a finommotorika is fejlődik általa, a képzelőerő is, és nem csak a gyerekeknél. 

 Azt szeretném, ha Te jól éreznéd magad közben, és az önbizalmad is alkotásról alkotásra nőne azáltal, hogy a folyamatban fantasztikusan érzed magad. 

Tudom milyen érzés a pörgős mindennapokban, de ez is lehet egy eszköz arra, hogy másokkal együtt legyél, fejlődj és jobban megismerhesd önmagad. 

A termékek és a szolgáltatások, a szórakoztatást, a kikapcsolódást adja meg számodra, hogy minél több csodás dologgal tudd megajándékozni magadat vagy a családtagjaidat. Valamint arra is fantasztikus, hogy együtt töltsetek minőségi időt a családdal.  

Összefoglalva így tudnám leírni, ami jellemez. Most jöttem rá, ez az, amivel több érzékszervet érintve tudom átadni azt, ami bennem van. A papírokon keresztül. Hogy összekössek embereket, vállalkozókat egymással az interjúkkal. Hogy a családoknak segítsek a segítő pici lelkekkel.

Köszöntelek a Mosolygós Mondatok oldalán!

…minden egy mondattal kezdődik…

Velem készült interjúk: