Kreatív Zug Közösség

“Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.”

Bengt Danielsson

Pihenéssel, kreativitással, önfejlesztéssel kapcsolatos előfizetői közösség, ahol segítséget, inspirációt kapsz, hogy minél jobban élvezhesd az alkotás és a pihenés folyamatát.

Úgy érzed szentelhetnél több időt a pihenésre és a kreatív alkotásra?

 • Ebben a felgyorsult világban szívesen lelassulnál néha napján?
 • Élményeket gyűjtesz és nem tárgyakat?!
 • Szeretnél több kreatív technikát megismerni és kipróbálni?  
 • Oldanád a benned felgyülemlő stresszt, de még keresed a megoldást, hogy hogyan?
 • Erősítenéd az önbizalmad?
 • Keresel egy közösséget, ahol jól érezheted magad? Ahol egymás segítése a cél? 
 • Szeretsz olvasni?
 • Inspirációra lenne szükséged, hogy mit is alkoss a hónapban? 
 • A kezdet talán nehéz számodra? 
 • Azt gondolod, hogy “Nem vagyok kreatív, nekem nem menne!”

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a Te lehetőséged! 

Kreatív Zug – Élményeket alkotni kreativitással

„Élményeket gyűjts és ne tárgyakat!” – szokták mondani!

Az élmények gazdagítják életünket, emlékezetessé teszik mindennapjainkat, és hozzájárulnak az érzelmi jólétéhez. A Kreatív Zug zárt előfizetési rendszerében arra ösztönzünk Téged, hogy fedezd fel az élmények szépségét és mélységét a kreativitás erejével. A kreatív alkotások elkészítése ugyanis nem csupán örömet szerez, hanem számos előnnyel jár az élményszerzés terén.

Amiket kaphatsz általa:

 • egyedi élmények megteremtése: a kreatív munkád során olyan élményeket hozhatsz létre, amelyek csak rád jellemzőek. Az elkészített alkotások, legyenek azok festmények, kézműves projektek vagy bármilyen más kreatív tevékenység, olyan személyes érintettséget hoznak létre, ami értékes és emlékezetes élményekké válik. Akár egyedül készíted el, akár a családoddal.
 • az itt és most megtapasztalása: a kreatív alkotások közben könnyen elmerülhetsz a tevékenységben, és kizárhatod az agyad zaját és a mindennapi stresszt. Ez a flow-élmény, amelyet a kreatív alkotás hozhat, segít a jelen pillanatban lenni és kikapcsolódni.
 • sikerélmények és önbizalom növelése: amikor befejezed egy alkotást, büszke lehetsz saját magadra. Ez növeli az önbizalmadat és segít pozitívan tekinteni saját képességeidre. Az alkotások elkészítése során tapasztalt sikerélmények ösztönzők lehetnek az élet más területein is.
 • kreatív önkifejezés lehetősége: az alkotás segít kifejezni érzéseidet, gondolataidat és azokat az élményeket, amiket megélsz. Ezáltal jobban megismerheted önmagad, és erősítheted az önkifejezést. 
 • kapcsolódás és közösségépítés: a Kreatív Zug tagjaként olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonló érdeklődést mutatnak a kreativitás iránt. Az alkotások megosztása, közös projektjeink és az ötletcserék új barátságokat és közösséget hozhatnak létre.
 • stresszcsökkentés és mentális egészség: a kreatív alkotások gyakran stresszoldó hatással bírnak, és segíthetnek a mentális egészség fenntartásában vagy javításában. Az alkotás fókuszált és meditatív tevékenységként szolgálhat, amely segít lecsillapítani az elmét. Sőt a napi stresszt is tudod vele oldani, ki tudod engedni magadból általa.
 • örömszerzés és boldogság: az alkotás örömet hoz, és boldoggá tehet. Az elkészült alkotásaid nap mint nap emlékeztetnek majd arra, hogy milyen örömforrás lehet a kreativitás.

Ezeken kívül:

 •  az élmények hosszú távú emlékeket teremtenek, amelyek sokkal tartósabbak lehetnek, mint a tárgyak. Az élmények gazdagítják életed történetét, és sokkal maradandóbbak, mint egy egyszerű tárgy
 • az élmények erős érzelmi élményekhez vezethetnek, amelyek boldogságot, örömöt, szeretetet és kalandot hoznak az életedbe. Ezek az érzelmek gyakran értékesebbek, mint a materiális dolgok nyújtotta érzelmi kielégülés
 • az élmények új kihívások elé állítanak, lehetőséget adnak a tanulásra és a személyes fejlődésre. Amikor új helyeket fedezel fel, új emberekkel találkozol, vagy olyan élményekben részesülsz, amelyek kívül esnek a komfortzónádon, azok hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődj és nőj, mint személy
 • az élmények megosztása másokkal lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerülj hozzájuk és mélyebb kapcsolatokat alakíts ki. Az élmények megosztása közösséget is teremthet és erősíthet
 • tárgyakhoz való ragaszkodásunk gyakran korlátozza a mozgásterünket. Az élmények viszont általában hordozhatóbbak és rugalmasabbak, és lehetővé teszik, hogy könnyebben alkalmazkodj az élethelyzetedhez
 • élményekre költött pénz gyakran hosszú távon értékesebbnek bizonyul, mint a tárgyakra költött pénz. Az élmények gazdagítják az életedet, míg a tárgyak gyakran csak rövid ideig okoznak örömöt
 • serkenti a kreativitást és a spontaneitást. Nem tervezett kalandok, utazások vagy tevékenységek sokszor váratlanul hoznak örömöt és izgalmat az életedbe.

Az élmények azok, amelyek emlékezetessé teszik az életedet, és amelyek hozzájárulnak az érzelmi gazdagságodhoz és a személyes fejlődésedhez.

Az élménygyűjtés és kreativitás összekapcsolása valóban különleges és gazdag élményekkel ajándékozhat meg bennünket. A Kreatív Zug közösségében ösztönözzük és inspiráljuk egymást, hogy kiaknázzuk a kreativitás erejét az élmények gazdagítására. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel, hogyan teheted emlékezetessé mindennapjaidat a kreatív alkotás segítségével!

Tudtad, hogy gyakorlással szinte minden fejleszthető?

Hónapról hónapra folyamatosan a te tempódban haladva, különböző technikákat próbálhatsz ki az otthonodban, ötleteket kapsz, mit hogyan és mivel készíts el. Scrapbooking, mandalafestés, quilling technika, papírhajtogatás, ünnepre készülődés, születésnapi ajándék ötletek várnak a videótár felületén.

A kreatív, alkotós videókon kívül a következő témákról is szót fogunk ejteni:

művészetterápia, kreatív hobbik fajtái, hálanapló használata, lovak és a terápia kapcsolata, könyvajánló videók, anya és vállalkozónő szerepek egyensúlyának megtartása, szobrászat, önbizalom és önfejlesztéssel kapcsolatos témák. 

Pintér-Berzsenyi Boglárka

Mosolygós Mondatok megálmodója, Kreatív Zug létrehozója

Pintér-Berzsenyi Boglárka vagyok, a Mosolygós Mondatok megálmodója.

Szociálpedagógus és papírmániás. A naplóterápia, írásterápia és a művészetterápia, így az önbizalom témája is igen közel áll hozzám.

Szakértők segítségével szeretném megmutatni az embereknek, mennyire fontos, hogy magunkkal barátságban éljünk és a művészettel mennyire ki tudunk kapcsolódni. Ez mind segít az önbizalmunk erősítésében.

Fontosnak tartom, hogy megtaláljuk számunkra azt, amiben örömünket leljük és ezt a termékeim és a rendszer segítségével tudom a legjobban megmutatni, és összekötni a szakemberek tudásával.

Így ezt a kettőt ötvözve tudom hozzád eljuttatni, hogyan is tudsz magadhoz közelebb kerülni, mik azok az eszközök, amik segítségedre lehetnek. Hogyan tudod a pihenést és a kreativitást beépíteni az életedbe.

Amit, a zárt videótárról tudnod kell! 

A videótár egy zárt rendszeren, bejelentkezés után lesz elérhető számodra. Ez egy előfizetési rendszer alapján működik, így egy hónapra vagy akár egy évre is előfizethetsz. 

Egy inspirációs videótár számodra, ahol a videók segítségével, Te is kipróbálhatod otthon ezeket a technikákat, és együtt alkothatsz velünk, akkor amikor időd engedi. Valamint a szakemberek hónapról hónapra érkeznek egy témával, amit a videóban körbejárnak. 

Minden hónapban 8 új videó kerül fel a csatornára, és egy vendég vállalkozó beszél az adott hónap témájáról. 

A videók 10 és 15 perc közöttiek így kényelmesen és gyorsan meg tudod őket nézni, akkor amikor Neked időd engedi. 

Minden hónapban lesz letölthető nyomtatható sablon, minden hónapban más. 

A videók többsége alkotással kapcsolatos, “Hogy készítsd el” videók, leírással, eszköz használattal. Tudni fogod, hogy mennyi ideig tart elkészíteni egy-egy dolgot, valamint hasznos tippeket, ötleteket is mutatunk egy-egy  technikával kapcsolatban. 

A tanuló felületet egyedül tudod birtokba venni és feldolgozni.  A közösség ereje a zárt Facebook csoportban lesz, ott tudunk egymásnak segíteni, mivel az egy zárt, csak előfizetők részére fenntartott csoport.  

Tematika:

 • minden hónapban heti kettő videót tudsz megnézni 
 • egy hónapban egyszer érkezik egy könyvajánló 
 • havonta egy vendégelőadó érkezik egy videóval, ami a hónap témájával kapcsolatos
 • a kérdéseket, videókat a Facebook zárt csoportban tudjuk átbeszélni

Az előfizetés ajándékai:

Minden hónapban új ajándékokat találsz a felületeden, amit akár azonnal tudsz használni.

01

Kedvezmények

A vállalkozások kedvezményekkel, kuponokkal ajándékoznak meg téged

02

Letölthető anyagok

Minden hónapban ingyenesen letölthető sablon vagy színező vagy matricaív

03

Közösség

Facebook zárt közösség, ahol tanácsot is kérhettek egymástól.

Az első 10 előfizető egy csomagot kap ajándékba, amiben egy scrapbook kis méretű induló szettet talál! 

Le ne maradj róla!

Mit kapsz ettől a rendszertől?

 • az ajándékokon kívül, ötlettárat kapsz, ahhoz, hogy egyedül vagy gyermekeddel mit is alkoss a hónapban
 • saját ritmusodban tudod a videókat megnézni, elkészíteni, bármikor, bármelyik videó visszanézhető addig, amíg az előfizetésed él
 • a témákat több megközelítésből is láthatod a vendég előadók videói során
 • beszélni fogunk tabu témákról
 • új embereket ismersz meg
 • magaddal töltesz időt
 • azzal hogy jelentkezel már megteszed az első lépést a kreativitás és a pihenés felé

A legtöbb esetben a mozgalmas életünk körforgásában elfeledkezünk arról, hogy a pihenés a mi testünk töltője. Legyen szó aktív pihenésről, vagy teljes nyugalomban a lelassulásról.
Miért gondoljuk azt, hogy természetes a testünk, lelkünk “kizsigerelése”?
Ez egy eszköz lehet számodra, hogy igenis minden héten foglalkozz magaddal, a lelki nyugalmaddal, a kikapcsolódásoddal, a kreativitással, amellett, hogy hasznos tippeket, ötleteket is kapsz a mindennapjaidhoz. A pihenéssel, alkotással, önmagaddal való eltöltött idővel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a hihetetlen pörgős mindennapjaidba belefáradj és megelőzheted a kiégést. Fejlesztheted többek között, hogy minél mélyebben és boldogabban
megéld a pillanatokat, azt amit magaddal töltesz vagy épp a barátaiddal, családoddal.

Amit eddig a Mosolygós Mondatokról mondtatok: 

Mit ad nekem a csoport, a kreatív tevékenység?


Már gyerekként is szerettem “bíbelődni”, rajzolni, írni, aztán hosszú évekig nem nyúltam vissza ehhez a hobbimhoz.  Azt vettem észre, hogy egy sűrű időszakban nehezebben állok meg, pedig igényelném, mert a kreatív tevékenység kisegít ebből a rohanásból. Jó, hogy megadott időpontokban az együtt alkotásba be tudok kapcsolódni, és akkor biztosan ezzel a számomra feltöltődést nyújtó hobbival foglalkozom. Bogi nagyon szerethető, türelmes, segítőkész oldala még pluszt is ad a folyamathoz. A webshopban szépen összeválogatott csomagok közül is lehet választani, így aztán egészen biztosan teljes az élmény egy -egy alkotás alkalmával. Szeretettel ajánlom Bogit, a csoportot, a webshopot és az alkotás örömét.
Horváth Réka
Először is szeretném megköszönni, hogy itt lehetek.


Nem sokan tudják rólam, de én nagyon
szeretek ,,kreatívkodni”, mikor Bogi kibővítette a Mosolygó mondatok tevékenységi körét,
nagyon megörültem. Boldog voltam és vagyok, hogy közösen alkothatok veletek.

Nagyon jó
érzéssel tölt el, hogy egy olyan közösség tagja lehetek, ahol a kreativitásom egy nagyon jó
környezetben, hangulatban élhetem meg.
Már alig várom, a személyes találkozókat 🙂
Czajlik Martina

Akikkel találkozhatsz a videótárban

Vállalkozók, akik vállalkozásukkal és gondolataikkal, tudásukkal segítik a Kreatív Zug közösségét:

Karóczi-Mandzák Lilla

Szabadúszó szövegíró és szenvedélyes olvasó

“Az írás és olvasás számomra maga, a karöltve járó szenvedély. Mikor belépek az írás és a könyvek jelenidejébe, a hangok egyszerűen elhallgatnak a fejemben. Ez jelenti az igazi flow élményt.”

Berkes-Bognár Niki

Social Media Tanácsadó

“Amellett, hogy social media témában szenvedélyesen szívom magamba a tudást, különösen foglalkoztat az önfejlesztés és önismeret témaköre, a munka-magánélet egyensúly kialakítása.”

Balog Anna

Diplomás coach, lovakkal asszisztált coach, mentor

“Egyszerű, hatékony eszközökkel, coaching- és mindfulness szemléletben és lovakkal dolgozunk azon, hogy újra tudjanak kapcsolódni a testükkel, megtapasztalják és együtt tudjanak maradni az érzéseikkel.”

Loló Anita

Loló Anita

holisztikus életvezetési mentor

“Nagyon fontosnak tartom a hitelességet, az önazonosságot és a példamutatást. Azt gondolom, hogy az embereknek is erre van szüksége. Hogy lássák a hiteles példákat, amit szívesen követnek és olyan bizalommal tudjanak lenni, amelyet már rég éreztek.”

Berzsenyi Balázs

szobrász

“A régi mesterek segítségével tanulok napról napra. Érdekesnek tűnhet, amikor azt mondom, hogy engem az 1500-as, 1600-as évek beli mesterek tanítanak. Tanulmányozni kell, hogy ők milyen eszközökkel dolgoztak, milyen technikát alkalmaztak.”

profilkép

Lichtmesz-Turul Magdolna

Konduktor (óvodapedagógus vagyok), life-és business coach

“Egy anyuka se érezze azt, hogy egyedül van a nehézségekkel, problémákkal. Segíteni szeretnék abban, hogy találjanak olyan anyukákat akik értik és átérzik az ő jelenlegi helyzetüket.”

Vállalkozói kedvezmények, bónuszok számodra:

Örök Mosolynaptár

Kedvezményes határidőnapló vásárlás

Redpen.hu

15% kedvezmény az adott szolgáltatások áraiból

Socialight

15% kedvezmény a Socialight Shop-ban

Papierplanet

10% kedvezmény az első vásárlásból

Az árak Euróban vannak megadva, de forintos számláról is lehetőséged van természetesen fizetni. Ez azért van így, mert osztrák kisvállalkozó vagyok. A napi árfolyamtól fog függni, hogy épp az adott hónapban mennyit von le automatikusan a rendszer. Kicsi eltérések lehetnek a körülbelüli leírt forintos összeghez képest.

Havi előfizetés


19,99 € / havonta

~ 7.700 Ft / havonta

 • 1 havi tagság a Kreatív Zug online videótárához
 • 1 havi tagság a zárt közösségben, Facebook csoport
 • 1 hónapig minden ingyenesen letölthető anyaghoz hozzáférsz
 • Partner kedvezmények

Féléves előfizetés


99 € / félévente

~ 38.120 Ft / félévente

 • 6 havi tagság 5 áráért a Kreatív Zug online videótárához
 • 6 havi tagság 5 áráért a zárt közösségben, Facebook csoport
 • 6 hónapig minden ingyenesen letölthető anyaghoz hozzáférsz
 • Partner kedvezmények

Éves előfizetés


199 €/ évente

~ 76.600 Ft / évente

 • 12 havi tagság 10 áráért a Kreatív Zug online videótárához
 • 12 havi tagság 10 áráért a zárt közösségben, Facebook csoport
 • 12 hónapig minden ingyenesen letölthető anyaghoz hozzáférsz
 • Partner kedvezmények

“Bármi táplálhatja a kreativitást, a szüleinkhez való viszonyunk, a fájdalom, egy mozdulat, egy olvasmány, egy film, de a belső erőhöz mindenekelőtt saját magunkkal kell megbarátkoznunk.”

Frenák Pál

Gyakori kérdések, amiket érdemes átolvasnod:

Technikai információk:

Ide kattintva tudsz csomagot választani! 

Ezt követően bankkártyàval tudsz fizetni, a fizetés után pedig egy köszönő e-mail fog várni.

Perceken belül egy következő e-mailben pedig meg fogod kapni a számlát a vásárlásodról.

Ha ez megvan, akkor pedig belépés után már izgalommal nézheted a videókat és letöltheted az ingyenes anyagokat! 

Ha nem szeretnéd már az előfizetésemet tovább fizetni, akkor a felületeden le tudod mondani. Ennek semmi akadálya!

Arra figyelj, hogy:

 • Ha a havi előfizetést választottad, akkor a rendszer minden hónapban automatikusan levonja a számládról a pénzt. Ezt a felületeden mindig ellenőrizni tudod. A következő hónap levonása előtt, ha szeretnéd meg tudod szüntetni az előfizetésed. (Erről nyilatkoztál és elfogadtad, amikor regisztráltál!) 
 • Ha egy hónapot kifizettél és közben lemondod, természetesen a kifizetett időszakban be tudsz lépni, azt követően nem fogod látni a tartalmakat.
 • Gondold át, mielőtt éves vagy féléves csomagot vásárolsz kérlek, inkább nézz meg egy-két hónapot és ha neked való a felület és tetszik a rendszer, akkor válts csomagot. Mert pénz visszafizetési lehetőség nincs, mivel ez egy digitális termék! Kérlek ezt vedd figyelembe! 
 • A kérdéseidet fel tudod tenni az info@mosolygosmondatok.com címen

Igen, akár fél év múlva is újra előfizethetsz, itt ezen az oldalon a csomag kiválasztásával.

Igen. Addig, amíg az előfizetésed él, addig a zárt felületen visszamenőleg bármelyik videót visszatudod nézni. 

Nincs jelentkezési időszak, egyenlőre bármikor tudsz csatlakozni.

Felbecsülhetetlen. 🙂 havi 8 videó elkészítése, vágása, szövegezése valamint a vállalkozók videói, az ingyenes anyagok és a bónuszok, kedvezmények, értéke többszöröse az előfizetési díjnak.

A legtöbb videó a kreatív alkotással kapcsolatos, de a terápiákról, művészetről, tabu témákról is találsz videót.

A vállalkozásom Ausztriában van. Így a számlázás és a rendszer általi levonás is az épp adott nap árfolyamától fog függeni. Fix forintos fizetésre nincs lehetőség.  

Igen. Felfele és lefele is tudsz csomagot váltani, a lejárati időpontokat, a saját felületeden tudod ellenőrizni, belépés után.

Ha szeretnéd elszámolni az előfizetésed, akkor ezt kérlek e-mailben az info@mosolygosmondatok.com címen jelezd, valamint a közösségi adószámodra szükségünk lesz (ezt kérlek a rendszerben is add meg.) Ez esetben ugyanis egy másfajta számlát kell kiállítanom. Arra figyelj, hogy ez ÁFA nélküli számla, így az ÁFÁ-t Neked kell még ezután befizetni, valamint közösségi adószámmal kell rendelkezned. Fordított adózás lép életbe.

Minden vállalkozó maga adja meg a határidőt, ezt a zárt rendszerben a bónuszoknál látni fogod, mindenkinél fel van tüntetve.

Alkotásra és pihenésre FEL!