Hogy kapcsolódj le a pörgős hétköznapokról? 

A művészet és a kreatív hobbi tökéletes eszköz ehhez.

A pihenés egy igen központi kérdés a jóllétünk szempontjából. Ha fáradtak vagyunk, túlterheltek, akkor körülöttünk mindenki észreveszi. Érzi. A  mindennapjaink szenvedésnek tűnnek, hiszen rosszul érezzük magunkat. A magunkkal töltött idő, bármi is legyen az, hozzásegít, hogy minél jobban egyensúlyba gyere a mindennapi életedben. A töltődés, az öröm, a nevetés, a művészet, az együtt töltött idő gyógyítóként hathat ránk. Az a tevékenység, ami kikapcsol, és boldoggá tesz, még a legapróbb dolog is 

Mindennapi őrület…

Tudom milyen nehéz a mindennapi őrületből akár csak egy órára is kikapcsolni. Hogy fáradt vagy hozzá, hogy sok idő. Nem mered elkezdeni, mert félsz, hogy nem lesz szép, nem fog sikerülni. „nem is vagyok kreatív! Így hogyan?”

Kreatív Zug

Az alkotás, kreativitás és az önismeret véleményem szerint elválaszthatatlan. Egymást segítik, támogatják. Meg tudjuk tanulni hogyan kapcsoljuk le magunkat a hétköznapi pörgős életvitelből és ezt akár gyermekeinkkel együtt alkalmazni.

Get 20% Off

For Your First Visit

Porta semper lacus cursus, feugiat primis ultrice ligula risus auctor an tempus feugiat dolor undo lacinia cubilia curae

Így tudlak még támogatni!

Szia,

Pintér-Berzsenyi Boglárka vagyok, a te kreatív útmutatód. Vállalkozásom elindítása és önmagam felé vezető út döbbentett rá arra, hogy szükségünk van a magunkkal töltött időre. régóta imádom a kreatív hobbikat, több technikát is kipróbálni és közben zenét hallgatni. Kikapcsol és ellazít. Így jutottam el a scrapbooking technikához is. Ezzel az eszközzel szeretném, hogy minél több időt tölts magaddal, megmutatni mennyi erő van ebben és milyen változásokat érhetsz el az önismeretben a kreatív hobbival vagy épp a művészettel. 

Itt tudlak még támogatni
kép rólam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Mit ad nekem a csoport, a kreatív tevékenység?
Már gyerekként is szerettem „bíbelődni”, rajzolni, írni, aztán hosszú évekig nem nyúltam vissza ehhez a hobbimhoz.  Azt vettem észre, hogy egy sűrű időszakban nehezebben állok meg, pedig igényelném, mert a kreatív tevékenység kisegít ebből a rohanásból. Jó, hogy megadott időpontokban az együtt alkotásba be tudok kapcsolódni, és akkor biztosan ezzel a számomra feltöltődést nyújtó hobbival foglalkozom. Bogi nagyon szerethető, türelmes, segítőkész oldala még pluszt is ad a folyamathoz. A webshopban szépen összeválogatott csomagok közül is lehet választani, így aztán egészen biztosan teljes az élmény egy -egy alkotás alkalmával. Szeretettel ajánlom Bogit, a csoportot, a webshopot és az alkotás örömét. 
Horváth Réka
Hűha, lenyűgöző termék, kiváló ár-érték arány!
A keresésnek vége, bízz bennem, ez a termék a legjobb! Ne keress tovább, ennél jobbat nem kaphatsz.
Gerencsér Enikő
Tökéletes, ez az amire szükségem volt!
Ez a termék tökéletesen működik, és mindent megtaláltam, amire szükségem volt, sőt még többet is. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire egyszerű használni.
Czajlik Martina

Üdvözöllek a Kreatív Zug világában,

ahol a kreativitás, az inspiráció és a terápia segítségével minőségibb, nyugodtabb és boldogabb életet tudsz élni. 

Van egy fantasztikus lehetőségem a számodra! Kukkantsd meg!

Megnézem a lehetőséget!

This Can Be Secondary Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur orci est, pharetra vel nunc nec, lacinia tempus sem. Nunc mollis felis ut leo feugiat, at consequat velit blandit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur orci est, pharetra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur orci est, pharetra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur orci est, pharetra

Call to Action